+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

AnimAll VetLine Антигельмінтний захист для котів і собак

50 табл
Код товару: 60069
244.86 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: AnimAll

Антигельмінтний захист для котів і собак AnimAll Vet Line — це комбінований протигельмінтний препарат, що має широкий спектр нематоцидної та цестоцидної дії на всі фази розвитку круглих та стрічкових гельмінтів, що паразитують у собак і кішок, зокрема Toxocara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Ancylostoma tubaeforme, Echinococcus granulosis, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp., Mesocestoides spp.

Пірантелу памоат діє як холінергічний антагоніст, викликаючи спазматичний параліч круглих гельмінтів через деполяризацію нервово-м'язової блокади.

Празиквантел швидко всмоктується зовнішньою оболонкою стрічкових гельмінтів, після чого настає її пошкодження й скорочення. Наслідком порушення проникальної властивості мембран є параліч паразитів.

Під час перорального введення лікарського препарату празиквантел швидко всмоктується в кишківнику та розподіляється в органах і тканинах, виводиться з організму переважно із сечею в метаболізованій формі; пірантел памоат — частково всмоктується в кишківнику та виводиться з організму переважно з фекаліями упродовж 24-48 год.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!