Baldecchi GEA Молочний шампунь-піна
- Обмін/повернення товару - 14 днів
- Оригінальна продукція
Приймання замовлень на сайті - 24/7
Бренд: | Baldecchi |
Країна: | Італія |
Для кого?: | Кіт, Собака |
Baldecchi GEA Молочний шампунь-піна. Зволожуючий засіб для чищення, не закупорює пори, не вимагає змивання, без газу.
Характеристики: Молочний шампунь-піна зволожує шкіру і регулює гідроліпідний баланс; коагулює бруд. застосовується при шкірних інфекціях, заспокоює роздратування на шкірі та надає тварині відчуття свіжості та комфорту. Крім того, робить шерсть блискучою і красивою. Присутність олії чайного дерева, не дозволяє тварині облизувати себе. Низький pH продукту не руйнує захисний ліпідний бар'єр шкіри. До складу шампуню входить спеціальна суміш термоактивних речовин, яка підходить для чутливої й подразненої шкіри. Тим часом ефективність продукту також забезпечує присутність поліпептидів кокоса і сої, які мають гарні миючі властивості й водночас дуже дбайливі щодо шкіри.
До складу шампуню входять наступні компоненти:
- Молочний протеїн: захист і зволоження.
- Вівсяне молочко: пом'якшує, зволожує і заспокоює.
- Біосера: речовина рослинного походження, діє як антисептик, і стимулює вироблення кератину і кератопластика, що робить шерсть більш еластичною і гнучкою.
- Аскорбінова кислота: зволоження й антиоксидант.
- Хлорексидин диглюконат: прекрасне дезінфікуючий засіб.
- Олія чайного дерева (olio di Melaleuca): бактерицидна, протигрибкова і дезінфікуюча шкіру.
Активні речовини: бетаїн, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Soy Protein, поліпептиди кокоса і сої, вівсяне молочко, біосера, Chlorexidine Digluconate, олія чайного дерева, Hydrolyzed Oat Protein.
Спосіб застосування: нанести піну на шерсть, дати подіяти кілька хвилин, після протерти сухою ганчіркою або рушником і прочесати. Не змивати.
Частота використання залежить від клінічних ознак: в складних випадках радимо використовувати два рази на тиждень - перший тиждень, наступний місяць - 1 раз в тиждень. Для підтримки ефекту радимо використовувати продукт один раз на місяць.