+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Baldecchi GEA - Молочний шампунь для котів і собак

250 мл
Код товару: 8017865020038
625.48 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Baldecchi
Країна: Італія
Для кого?: Кіт, Собака

Baldecchi GEA Захисний молочний шампунь, що очищає, заспокоює, пом'якшує

Активні речовини: колаген, Sodium Cocoyl Hydrolyzed, соєвий протеїн, ефіри фруктових кислот, Alkil Lactate, гідролізований протеїн вівса, насіння льону, біосера, вівсяне молочко, олія Чайного дерева.

Характеристики: захисний молочний шампунь регулює гідробаланс шкіри, є хорошим допоміжним засобом при лікуванні роздратованої, сухої шкіри та шкірних інфекцій. Низький pH продукту підтримує природну бактеріальну флору на шкірі. Очищаюча дія шампуню обумовлено тензоактівними елементами, які підібрані так, щоб не дратувати чутливу шкіру і запобігти ламкості шерсті. До складу шампуню входять поліпептиди кокоса і сої, які мають гарні миючі властивості й при цьому дуже делікатні по відношенню до шкіри. До складу також входять наступні компоненти:

  • Ефіри фруктових кислот: зволожують, дезодорують, заспокоюють свербіння, проникаючи глибоко в волосся, надають йому пружність і силу.
  • Білковий протеїн вівса має захисний і зволожуючий ефект.
  • Вівсяне молочко: зволожує, заспокоює і відновлює.
  • Олія чайного дерева має бактерицидну, протигрибкову дію і дезинфікує шкіру
  • Біосера: продукт рослинного походження, діє як антисептик і стимулює вироблення кератину і кератопластика, що робить шерсть більш еластичною і гнучкою, має кератолітичну, антибактеріальну дію.

Спосіб застосування: приготувати розчин - в теплу воду додати шампунь з розрахунку 2 чайні ложки шампуню на кожні 10 кг ваги. Додати теплої води, щоб отримати об'єм розчину в літрах 0,5-1-1,5 літри відповідно для тварин маленьких, середніх або великих розмірів. Перемішати.

Підготовка тварини: перш ніж приступити до процедури миття, необхідно добре прочесати щіткою тварину, щоб видалити мертву шерсть, зайвий пил і інше. Закрити ватою вуха, щоб уникнути попадання води у вушний канал.

Виконання процедури: намочити шерсть тварини, нанести половину розчину на шерсть, масажуючи до отримання рясної піни. Ретельно змити водою і повторити ту ж процедуру з іншою половиною розчину.

Сушка: дати тварині добре струсити воду. Після, обернути тварину рушником і добре промокнути. Прочесати шерсть протягом декількох хвилин і акуратно укласти. Для завершення сушіння можна використовувати фен з дифузором, тримаючи його на відстані 50 см від тварини і не використовувати високу температуру, щоб шкіру і шерсть не пересушити.

Частота використання: залежить від серйозності клінічних ознак. У найскладніших випадках радимо використовувати 2 рази на тиждень (для першого тижня), потім один раз на тиждень протягом місяця. Для підтримки результату використовувати раз на місяць.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!