Bayer Bolfo - спрей для котів та собак для захисту від бліх та кліщів

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Elanco
Вид: Спрей
Для кого?: Кіт, Собака

Спрей для котів і собак Bayer «Bolfo» (Больфо) 250 мл (від зовнішніх паразитів)

Діючою речовиною препарату є пропоксур (2-ізопропоксіфеніл-N-метілкарбамат). Больфо аерозоль являє собою рідина зі слабким специфічним запахом, в 100 мл якого міститься 0,25 г пропоксура.

Фармакологічні властивості

Больфо аерозоль є ефективним інсекто-акарицидну засобом, активним відносно вошей, бліх, волосоїдів та іксодових кліщів, які паразитують на собаках і котах. Препарат відноситься до помірно токсичних для теплокровних тварин сполук, в рекомендованих дозах не надає кожнорезорбтівного і сенсибілізуючої дії. При попаданні на слизові оболонки викликає слабке подразнення.

Дози і спосіб застосування

Обробку тварин проводять на відкритому повітрі або в добре провітрюваних приміщеннях. Для запобігання злизування препарату тваринам замикають щелепи петлею з тасьми. Перед використанням флакон струшують і, натискаючи на розпилювальну головку, направляють струмінь аерозолю з відстані 30 – 40 см на тулуб тварини проти росту волосся протягом декількох секунд, злегка зволожуючи шерсть. Прикривши очі тварини, обробляють вушні раковини і груди, кінчиками пальців препарат наносять навколо очей і носа, потім обробляють шию, тулуб, кінцівки, живіт і хвіст. Через 20 хвилин після обробки звільняють щелепи тварини від петлі. З метою запобігання повторної інвазії блохами підстилки, попони, килимові доріжки та інші предмети в приміщеннях, де утримують тварин, обробляють аерозолем Больфо з розрахунку 2 мл препарату (чотири натискання на распилітельную головку) на 1 м2 оброблюваної поверхні і через 1 – 2 години очищають пилососом. Повторні обробки проводять за показаннями, але не частіше1 – 2 рази в тиждень.

Побічні дії

При правильному застосуванні препарату не спостерігаються. У разі появи ознак отруєння (підвищена салівація, пронос, м'язова слабкість) застосування препарату слід припинити і надати тварині ветеринарну допомогу.

Особливі вказівки

При роботі з препаратом слід користуватися гумовими рукавичками і ватно-марлевою пов'язкою. Під час процедури забороняється палити, пити і приймати їжу. При потраплянні препарату на шкіру або слизові оболонки його негайно необхідно змити великою кількістю води. Після закінчення роботи слід вимити з милом обличчя і руки, рот прополоскати; вимити і просушити рукавички. Забороняється користуватися аерозолем Больфо поблизу відкритого вогню, нагрівати вище 50 °С і розбирати наповнені аерозолем флакони. Порожні флакони з-під препарату викидають у контейнери для сміття.

Протипоказання: не застосовувати: хворим і виснаженим тваринам, цуценятам і кошенятам до 3-х місячного віку і тваринам чутливим до складових препарату.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!