+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Biokats Diamond Classic - бентонітовий наповнювач для котячих туалетів з активованим вугіллям

8 л
-20%
Код товару: 1111145220
778 грн
622.4 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Biokats
Вид: Комкуючий
Для кого?: Кіт

Бентонітовий наповнювач для котячих туалетів Biokats Diamond Classic

Biokats Diamond Classic - Містить активоване вугілля для ефективного усунення неприємних запахів. До складу Diamond Care входить активоване вугілля для ефективного поглинання запахів та алое вера для м'якого догляду. Що таке Diamond Formula наповнювачів Biokat's? Наша Diamond Formula забезпечує додатковий більш ефективний захист від неприємних запахів завдяки вмісту активованого вугілля, а також додатковий догляд завдяки алое вера. Наші «Чорні діаманти» - високоефективне активоване вугілля. Ми отримуємо активоване вугілля зі шкаралупи кокосового горіха.

Активоване вугілля - це пориста речовина, яку отримують з різних вуглецевих матеріалів органічного походження. За рахунок величезної кількості пір активоване вугілля має велику питому поверхню. Якщо розгорнути всього 2 грами активованого вугілля, то можна отримати площу розміром з половину футбольного поля (2000 квадратних метрів)

Наші «Зелені діаманти» - алое вера. Алое вера для наших наповнювачів Diamond Care отримують виключно з листя «Aloe barbadensis Miller». Для виробництва Biokat's Diamond Care використовується рідкий концентрат алое вера, що розпилюється по поверхні наповнювача. Таким чином, всі гранули наповнювача піддаються обробці.

Наповнювач виготовлений з натуральної 100% глини з додаванням активованого вугілля  для високоефективного усунення неприємних запахів. Склад наповнювача гарантує відсутність будь - яких шкідливих хімічних домішок. Опис продукту: див на пакуванні. Досить додати невелику кількість наповнювача, а не міняти його цілком, грудкується, не утворюючи пилу, має антисептичну дію, перешкоджає розмноженню бактерій.

Об’єм: 8 л.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!