Candioli Актеа Орал - стоматологічний гель для собак та котів

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Candioli
Країна: Італія
Призначення: Чистота зубів
Вид: Гель
Для кого?: Кіт, Собака
Особливі потреби: Догляд та очищення зубів

Candioli Актеа Орал - стоматологічний гель для собак та котів.

Містить запатентовану суміш молекул природного походження - las комплекс (лактоферріцин, гліцерофосфоізонітоллізин, вербаскозид). Лактоферрицин В - Антибактеріальна та протигрибкова дія. Діє на бактерії: S. intermedius, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris. Грибы: Malassezia pachydermatis.

Гліцерофосфоізонітол лізин (GPI) - це інноваційний активний інгредієнт, отриманий з соняшникового лецитину. GFI -аналогічний природному кортикостероїду без будь-яких побічних або системних вторинних ефектів, оскільки він вибірково діє на активність cPLA2 без взаємодії з гормональним балансом. Знімає запалення зменшує біль, повертає апетит.

Вербаскозид - отриманий зі стовбурових клітин бузку. Його антиоксидантні властивості вчетверо перевищують вітамін С. Виступає як потужний біоактиватор, оновлюючи глибокі шари дерми, підвищує стійкість клітин до нестачі кисню.

Безпечний, бо не має алергенів, сульфатів, парабенів, спирту, барвників. Компоненти ще не використовувались у ветеринарії та маєть світовий патент розроблений виключно компанією Candioli. Ефективність лабораторно підтверджена.

Властивості:

  • Високоадгезивний стоматологічний захисний гель. Рекомендовано для лікування ротової порожнини у собак та котів без використання антибіотиків та протизапальних препаратів (гінгівіт, стоматит, пародонтит).
  • Гель запобігає утворенню нальоту на зубах та усуває неприємний запах (галітоз) з ротової порожнини, швидко відновлює її фізіологічний стан.
  • Добре «прилипає» до ясен.
  • Чудово підходить для місцевої обрибки при виразках і новоутвореннях в ротовій порожнині.

Склад:

Вода, сорбіт, гліцерин, карбомер, лактоферріцин, гліцерофосфоізнозітол лізин, натрію гідроксид, лецитин, гліцину гідрохлорид, феноксиетанол, мальтодекстрин, етилгексилгліцерин, екстракт бузку звичайного.

Застосування:

Наносити безпосередньо на ясна необхідну кількість гелю, легкими масажними рухами, двічі на день протягом 10-20 днів поспіль.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!