Ceva Vectra Felis - краплі для котів від зовнішніх паразитів

0,9 мл
-16%
Код товару: 24763
161 грн
136.85 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Ceva
Вид: Краплі
Для кого?: Кіт

Інсектицидний засіб для котів Ceva Vectra Felis

Краплі для зовнішнього застосування для лікування і профілактики зараження котів ектопаразитами.

Склад: 0,9 мл препарату містять діючі речовини:

  • динотефуран — 423 мг,
  • пірипрксифен — 42,3 мг.

Фармакологічні властивості: Динотефуран — похідний гуанідину, належить до нейротоксинів класу неонікотиноїдів, діє на постсинаптичні ацетилхолінові рецептори нервової системи, спричиняючи загибель ектопаразитів.

Пірипроксифен — аналог ювенільного гормону, що регулює ріст і розвиток комах, у тому числі і бліх. Механізм його дії полягає в порушенні нормального циклу метаморфозу комах.

При нашкірному нанесенні речовини, що входять до складу препарату, акумулюються в епідермісі, волосяних фолікулах і сальних залозах, що сприяє довготривалій контактній інсектоакарицидній і репелентній дії.

Застосування: Лікування котів (від 7-тижневого віку та масою тіла від 0,6 кг) при  ураженні блохами (Siphonaptera spp.) на усіх фазах розвитку комахи (яйце-личинка-лялечка-доросла комаха). Інсектицидна ефективність триває протягом 1 місяця, овіцидна та ларвіцидна — до 3 місяців. Препарат Вектра® Феліс може застосовуватися у комплексній програмі лікування і профілактики алергічного дерматиту (FAD).

Дозування: Препарат Вектра® Феліс застосовують зовнішньо шляхом точкового нанесення на суху неушкоджену  шкіру в недоступному для злизування тваринам місці (між лопатками). Одна піпетка розрахована для застосування одній тварині відповідно до рекомендованої мінімальної дози — 42,3 мг динотефурану/кг маси тіла тварини та 4,23 мг пірипроксифену/кг маси тіла тварини. Одноразова обробка тварини препаратом Вектра®Феліс попереджає ураження блохами щонайменше впродовж одного місяця. Повторну обробку рекомендують проводити через 30 діб. При сильному ураженні блохами за рекомендацією лікаря ветеринарної медицини обробку можна повторити через 2 тижні.

Протипоказання: Не застосовують препарат Вектра® Феліс кошенятам віком до 7 тижнів і масою тіла до 0,6 кг, при індивідуальній гіперчутливості до компонентівпрепарату. З обережністю застосовують ослабленим, хворим і вагітним тваринам після консультації з лікарем ветеринарної  медицини.

Зберігання. Сухе темне недоступне для дітей місце за температури від 0 до 25 °С.

Термін придатності: 3 роки.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!