+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Club 4 Paws Active Adult All Breeds - сухий корм для дорослих активних собак

14 кг
Код товару: B4530322
1614 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Club 4 Paws
Тип: Сухий корм
Клас корма: Преміум
Вік: Дорослі
Порода: Чихуахуа, Лабрадор-ретривер, Мопс, Німецька вівчарка, Померанський шпіц
Розмір породи: Гігантські, Великі, Дрібні, Мініатюрні, Середні
Джерела білка: Курка
Для кого?: Собака
Особливі потреби: Підвищена активність

Сухий корм клуб 4 лапи для активних собак - це збалансоване харчування для вихованців усіх порід. Він розроблений, щоб задовольнити потреби в поживних речовинах тварин з високою фізичною активністю.

Корм клуб 4 лапи актив для собак містить оптимальне співвідношення білків, жирів і вуглеводів, які допомагають підтримувати м'язову масу і забезпечують необхідну енергію. Крім того, він багатий на вітаміни і мінерали, які необхідні для здоров'я і благополуччя вашого вихованця.

Для різноманітності, рекомендуємо поєднувати вологі та сухі текстури. Спробуйте ніжний паштет з індичкою та ягням Клуб 4 Лапи Selection для дорослих собак.

Поживний і смачний сухий корм Club 4 Paws Adult All Breeds Active для дорослих активних собак від 12 місяців

Склад містить курку і рис, а також інші корисні інгредієнти, як-от яєчний порошок, риб'ячий жир і лляне насіння, які забезпечують не тільки насичений смак корму, а й здоров'я вашого підопічного.

Клуб 4 лапи для активних собак не містить штучних барвників, ароматизаторів або консервантів, що робить його безпечним і здоровим вибором для вашого улюбленця. Це якісний продукт від українського виробника за доступною ціною.

Собачий корм 4 лапи актив містить кілька корисних інгредієнтів, які можуть мати позитивний вплив на здоров'я вашого собаки:

  • Одним із таких інгредієнтів є дріжджі пивні, які багаті вітамінами групи В і амінокислотами, необхідними для підтримки здорової шкіри та шерсті. Вони також допомагають зміцнювати імунну систему і полегшують травлення;
  • Сухий банан у складі преміум-раціону містить багато калію, вітамінів групи В і вітаміну С, який сприяє підтримці здоров'я шкіри та імунної системи. Він також багатий на рослинні волокна, які допомагають поліпшити травлення і знизити ризик захворювань кишечника;
  • Помідори містять антиоксиданти, які допоможуть захистити клітини від пошкоджень вільними радикалами. Вони також багаті на вітамін С, який допомагає зміцнювати імунну систему;
  • До сухого раціону включено глід, який містить флавоноїди. Вони знижують рівень холестерину в крові та зміцнюють серцево-судинну систему. Речовина також може допомогти знизити рівень стресу і заспокоїти нервову систему;
  • Імбир містить антиоксиданти і має протизапальні властивості, які можуть допомогти знизити ризик різних захворювань, зокрема раку. Він також може допомогти поліпшити травлення і знизити ризик закрепів.

На сайті ви можете ознайомитися з відгуками задоволених покупців. Вони відзначають приємний аромат корму і зручний розмір сухих гранул. Таблиця годування допоможе розрахувати оптимальний розмір порції.

Ми пропонуємо швидку і зручну доставку по Києву та Україні. Ви можете купити сухий корм клуб 4 лапи для активних собак 12 кг в інтернет-зоомагазині Pets.

Склад: Борошно з курки 25 %, рис, пшениця, клейковина кукурудзяна, кукурудза, жир з птиці (з додаванням токоферолів), протеїн гідролізований тваринний, бурякова, мінерали, олія лососева 0,5 %, дріжджі пивні, насіння льону 0,35 %, банан* 0,23 %, помідори* 0,2 %, глід * 0,065 %, імбир* 0,01 %.

Рекомендована добова норма

Вага дорослого собаки, кг

Сухий корм, г

Висока активність (1-3 год навантажень/ день)

Робочі собаки (3-6 год навантажень/ день)

10

185

220

15

250

300

20

310

370

30

415

500

40

520

620

50

610

735

60

700

840

70

790

945

80

870

1 045

90

950

1 140

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!