+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Fitmin Purity GF Adult&Junior Fish menu Беззерновий сухий корм для молодих і дорослих собак середніх і великих порід

2 кг
Код товару: ф4024
917 грн
12 кг
Код товару: ф4017
4100 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Fitmin
Тип: Сухий корм
Клас корма: Холістик
Вік: Дорослі
Розмір породи: Великі, Середні
Джерела білка: Лосось, Оселедець
Для кого?: Собака
Рецептура корму: Беззерновий

Fitmin Purity GF Adult&Junior Fish menu - Беззерновий сухий корм для молодих і дорослих собак середніх і великих порід

Повнораціонний безглютеновий корм для молодих і дорослих собак середніх і великих порід.

Подаруйте своїй собаці кулінарний досвід у вигляді відмінного меню з м'ясом риби без зерна. Свіжий оселедець із зеленню та фермерською картоплею на грибах шиїтаке та шматочках гарбуза. Подається з насінням льону, чорною смородиною і горошком. Ми ретельно відбирали натуральні та свіжі інгредієнти, щоб вони поєднувалися один з одним і були смачними для собаки, зберігаючи найвищу якість їжі. Ми гарантуємо найвищу якість та вишуканий смак страв для дітей та дорослих гурманів. З нами кожна собака може насолодитися винятковою їжею.

Корм Fitmin Purity GF Adult & Junior Fish menu є монопротеїновим і підходить для цуценят від 5 місяців і дорослих собак середніх і великих порід. Єдиним джерелом тваринного білка в кормах є м'ясо риби. А Омега-3 жирні кислоти допомагають підтримувати здоров'я шерсті та шкіри.

Корм містить 28% протеїну, 12,5% жиру, енергетична цінність 15,23 МДж/1 кг.

Упаковування 12 кг, нова у вторсировині. Повага до природи є однією з головних цінностей Fitmin, тому ми поступово переходимо на упаковування, що підлягає переробці.

Переваги:

  • 77% білків тваринного походження
  • Монопротеїнова рецептура підходить для всіх собак схильних до алергій і для собак з чутливим травленням. Корм містить тільки м'ясо риби.
  • М'ясо риби є джерелом повноцінних білків, жирів з високою біологічною цінністю, вітамінів а, d і групи в і мінеральних речовин - крім фосфору, фтору і натрію, особливо йоду, який необхідний для нормальної роботи щитовидної залози. .
  • Гарбуз багатий на антиоксиданти та вітаміни а, с і е. Він також містить вітамін к, цілий ряд мінералів, таких як магній, калій, залізо, фосфор, цинк, кальцій і мідь. Гарбуз чудово впливає на травлення та ефективно захищає від діареї, запору та інших проблем з травленням.
  • Горох містить клітковину, яка позитивно впливає на травлення. Він також є джерелом білка і сприяє профілактиці сечових каменів. Горох має набагато нижчий глікемічний індекс, ніж звичайні злаки. Сировина з високим глікемічним індексом перетравлюється і засвоюється швидше, що призводить до швидкого підвищення і зниження рівня глюкози в крові. Навпаки, сировина з низьким глікемічним індексом забезпечує більш стабільну реакцію глюкози в крові. Сировина з низьким глікемічним індексом також сприяє зниженню ризику ожиріння та діабету.
  • Чорна смородина – багатий на вітаміни та мінерали інгредієнт. Позитивно впливає на процеси старіння, зміцнює захисні сили організму і позитивно впливає на еластичність кровоносних судин.
  • Насіння льону є чудовим джерелом омега-3 жирних кислот для гарного стану шкіри та шерсті. Стимулює імунну систему, заспокоює травлення.
  • Кропива є ефективною сировиною, що сприяє очищенню крові, а отже, загальному детоксикаційному впливу організму, позитивно впливає на нирки та сечовий міхур. Крім усього іншого, в ньому міститься кремнієва кислота, яка дуже позитивно впливає на стан кісток, очей, зубів, хрящів, фіброзної тканини, суглобів і сухожиль.
  • Ромашка для позитивного впливу на травну та сечовидільну системи, протизапальну та дезінфікуючу дію та полегшення метеоризму. Надає комплексну позитивну дію на травну та сечовидільну системи.

Склад:

М'ясо риби (свіже м'ясо оселедця 40%, сушене м'ясо риби 20%, гідролізований білок лосося 4%), фермерська картопля, горох 15,5%, жир птиці, буряковий жом, пивні дріжджі, насіння льону, яблука, олія холодного віджиму з норвезького лосося (оброблена з токоферолами), трав'яний комплекс 1% (кропива дводомна 0,23% і меліса, листя вершкового лікарського, квіти ромашки і липи), чорна смородина 0,8%, гарбуз 0,5%, гриб шиїтаке 0,4%, корінь цикорію 0,2%, годжі 0,1 %, глюкозамін, хондроїтину сульфат, юка 0,012 %.

Аналітичні компоненти: Сирий протеїн 28%, сирі олії та жири 12,5%, сира клітковина 4,3%, сира зола 5,7%, кальцій 1%, фосфор 0,8%.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!