+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Harley and Cho White Bowl Керамічна миска для собак та котів

S
Код товару: 3103546
490 грн
M
Код товару: 3103547
590 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Harley and Cho
Вік: Юніори, Кошенята, Зрілі, Цуценята, Дорослі
Вид: Миска для корму
Розмір породи: Дрібні, Мініатюрні, Середні
Для кого?: Кіт, Собака

Harley and Cho White Bowl Керамічна миска для собак та котів.

Найбільш безпечний матеріал для посуду ваших улюбленців — це кераміка: вона не вбирає запахи та частинки їжі, тому перешкоджає розмноженню бактерій. Саме тому ми розробили сучасні керамічні миски для собак та котів, які можна придбати одразу у парі (для їжі та води) або ж окремо. Форма миски підійде для улюбленців будь-якого віку: коти, кошенята, собаки та цуценята —  всі будуть задоволені.

Миски можна використовувати в мікрохвильовій печі, що робить їх ідеальними для домашніх тварин, які полюбляють ласувати тепленьким. Завдяки глянцевій поверхні, за керамічними мисками легко доглядати — залишки їжі не проникають всередину виробу, а також їх можна мити в посудомийній машині. 

Керамічні миски мають стильний дизайн та глянцеву поверхню. Представлені у природних кольорах: білий, сірий, оливковий, бежевий. Гарно комбінуються між собою, а також чудово вписуються в інтер’єр.

Підказка:  доповніть сет із мисок джутовим килимком, і залишки їжі не будуть розноситись по всій кухні. Чудове поєднання стилю та практичності.

РОЗМІРИ:

S (14,5х5 см, обʼєм 450 мл, 14,5 см діаметр) — найкращий вибір для котиків та собак до 5 кг: для йорків, чихуахуа, мальтіпу, мальтійських болонок, той-пуделей, шпіців, британських весловухих котів тощо; 

M (17*7 см, обʼєм 850 мл, 17 см діаметр) — оптимальний варіант для собак від 5 кг до 15 кг і великих котів: мейн-кунів, мопсів, такс, джек-раселів, ши-тцу, французьких бульдогів, цверг-шнауцерів, вест хайленд уайт тер’єрів, пекінесів, басенджів.

Керамічні миски для котиків та собак від Harley and Cho — показник якості, практичності та витонченості для сучасних господарів.

Ручна робота, зроблено в Україні, тому кожна миска унікальна.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!