Hill's Science Plan Adult Hairball Indoor Сухий корм для виведення грудочок шерсті зі шлунково-кишкового тракту у дорослих домашніх котів, з куркою

0,3 кг
-15%
Код товару: 604112
255 грн
216.75 грн
1,5 кг
-15%
Код товару: 604139
1047 грн
889.95 грн
3 кг
Код товару: 604140
1777 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Hill's
Тип: Сухий корм
Клас корма: Супер-преміум
Вік: Дорослі
Джерела білка: Курка
Для кого?: Кіт
Особливі потреби: Чутливе травлення, Виведення грудочок

Сухий корм для котів Hill's Science Plan Adult Hairball Indoor, з куркою – спеціально розроблений для зменшення утворення шерстяних грудочок у дорослих котів, які живуть у приміщеннях.
Hill's Science Plan Adult Hairball Indoor – повнораціонний сухий корм із куркою для дорослих котів віком від 1 до 6 років, що живуть виключно у приміщенні. Раціон забезпечує улюбленця необхідними вітамінами та мікроелементами.
Щоденний догляд за улюбленцем забирає багато часу у власників котів, особливо у довгошерстих представників породи. Ваш кіт постійно вилизується і заковтує шерсть, яка у шлунку формується у грудочку. Через це може виникнути проблема з травленням у кота. Сухий корм спеціально розроблений для покращення роботи шлунково-кишкового тракту і для полегшення виведення грудочок шерсті.

Переваги:

  •  Удосконалена технологія з додаванням волокон, що зменшує утворення грудочок шерсті
  •  Низький рівень жиру та калорій для підтримання оптимальної ваги тіла
  •  Високоякісний білок для підтримання сухої м’язової ваги
  •  Спеціально розроблений для дорослих котів, які живуть у приміщеннях
  •  Контрольований вміст мінералів, підтримує здоров’я сечовивідних шляхів
  •  Виготовлено з високоякісних інгредієнтів

Склад: Дегідратований білок курки та індички, кукурудза, пивний рис, кукурудзяний глютен, целюлоза, мінерали, дигест, рослинна олія, твариннй жир.

Добавки (на кг): залізо - 73,2 мг, йод - 1,1 мг, мідь - 7,2 мг, марганець - 7,6 мг, цинк - 152 мг, селен - 0,2 мг; з натуральними антиоксидантами.

Поживні речовини: білок - 31,1%, вміст жиру - 7,8%, сира клітковина - 7,4%, сира зола - 5,6%, кальцій - 0,87%, фосфор - 0,64%, натрій - 0,31%, калій - 0,76%, магній - 0,07%; на кг: вітамін А - 6110МO, вітамін D3 - 595МO, вітамін E - 750 мг, вітамін C - 90 мг, бета-каротин - 1,5 мг.

Енергетична цінність: 3144 ккал/кг

Сухий корм Hill's Science Plan Adult Hairball Indoor рекомендований для дорослих котів віком від 1 до 6 років. Удосконалена технологія з додаванням натуральних волокон зменшує утворення грудочок шерсті у дорослих котів, які живуть у приміщеннях.

Давати щодня з розрахунку ваги та фізичного навантаження улюбленця. Дотримуйтеся норм годування, зазначених у таблиці на пакунку, але також враховуйте індивідуальні потреби вашого кота.
При переході з одного корму на інший рекомендовано робити це поступово, щоб організм тварини зміг адаптуватися до нового раціону. Поступово додавайте новий корм до попереднього, щоденно збільшуючи кількість нового корму і зменшуючи кількість попереднього, поки не відбудеться повної заміни. У середньому процес переходу на новий корм триває 5-7 днів.
Корм рекомендовано пересипати у спеціальний контейнер з кришкою для зберігання харчових продуктів.

Важливо: Слідкуйте за тим, щоб ваш улюбленець завжди мав доступ до чистої води!

Відгуки 1
Загальна оцінка:
Написати відгук
Надежда
16/01/2021

Хороший корм, особенно для котиков с лишним весом и комками шерсти. Кот похудел и стал отрыгивать меньше комков. Хотя мой проказник не всегда хочет его есть – все время клянчит что-нибудь для разнообразия) нужно чередовать с другим кормом.

Досвід використання: Більше місяця

Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!