+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

LickiMat Playdate - Килимок для ласощів

yellow
Код товару: 9349785005055
349 грн
purple
Код товару: L05055
349 грн
green
Код товару: 9349785000111
379 грн
blue
Код товару: 9349785000654
349 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: LickiMat
Країна: Китай
Для кого?: Собака

Килимок LickiMat Playdate має квадратні, досить великі кишені, тому він ідеально підходить для подачі більших шматків їжі, таких як фарш або риба, вологий корм з більш компактною консистенцією. Килимок LickiMat - надзвичайно простий, ефективний і багатоцільовий продукт, який оцінить кожен власник собаки. Вони покращать самопочуття та здоров’я. Килимки знімають стрес, заспокоюють, розслаблюють, дуже ефективні в боротьбі з занепокоєнням і стресом у тварин. Це також розумова й стимулююча гра. Він підійде для вибагливого їдця, тому що зробить процес прийому їжі більш привабливим, а для гурмана, тому що сповільнить прийом їжі. І водночас допоможе в догляді за гігієною порожнини рота.

Переваги:

  • Килимки призначені для заспокоєння собаки в стресових ситуаціях. Просто подайте улюблений вологий корм або м’яку закуску вашої собаки на килимку, заповнивши всі маленькі щілини. Собака вилизує килимок, щоб отримати частування. Повторне облизування заспокоює, оскільки виділяє в організм ендорфіни. Це заспокоює собаку, а також тримає її зосередженою та залученою. Пам’ятайте, що нудьга та відсутність розумової стимуляції можуть мати серйозні наслідки для поведінки та навіть призвести до депресії.
  • LickiMat допомагає заспокоїти собаку в стресових ситуаціях, таких як шторм або візит до ветеринара - вони дуже ефективні в боротьбі з занепокоєнням і стресом у тварин.
  • Це чудова ідея від нудьги, така форма подачі їжі займає розум, роблячи його менш збудженим. Килимки LickiMat стимулюють розум як цуценят, так собак похилого віку.
  • LickiMat рекомендований ветеринарами та спеціалістами з поведінки тварин у всьому світі!

Розмір: 20х20 см.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!