Morando MioCane Sensitive Monoprotein Sterilised - сухий корм для стерилізованих собак усіх порід з індичкою

3 кг
-20%
Код товару: m08041
1050 грн
840 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Morando
Країна: Італія
Тип: Сухий корм
Клас корма: Супер-преміум
Вік: Дорослі
Розмір породи: Великі, Дрібні, Середні
Джерела білка: Індичка
Для кого?: Собака
Особливі потреби: Кастровані та стерилізовані

Morando MioCane Sensitive Monoprotein Sterilised - Сухий корм для стерилізованих собак усіх порід з індичкою.

Після процедури стерилізації вашого улюбленця чекають наступні зміни - він стане спокійнішим, буде менше рухатись та у нього відбудуться зміни гормонального фону. Зважаючи на поведінку тварини, для господаря це плюс - собака буде менше «робити шкоди» і в нього пропадуть гормональні сплески. Але тепер потрібно буде набагато відповідальніше підходити до харчування свого улюбленця, так як стерилізований собака буде швидко набирати вагу. Кращий спосіб уникнути набору ваги - годувати собаку спеціальним кормом для стерилізованих собак, що збалансований особливим чином:

  • Вміст жирів має бути знижен;
  • До складу корму має входити білок, який краще перетравлюється;
  • Раціон має містити в собі вуглеводи та грубі волокна.

Всім цим вимогам повністю відповідає сухий корм для стерилізованих собак Morando MioCane Sensitive Monoprotein Sterilised. Це по-справжньому унікальний раціон, який, до всього іншого, виготовлений тільки з одного виду тваринного білка і в його склад входить мінерал Цеоліт - чудовий абсорбер, який поглинає і виводить з організму шкідливі речовини і гази. Корми MioCane виробляються за технологією, при якій сировину піддають натуральної обробці, ідентичній процесу травлення в шлунках собак. Завдяки цьому процесу, молекули білка втрачають свою "агресивність". Все це в комплексі зводить до мінімуму ймовірність виникнення харчових розладів і алергічних реакцій у чутливих до компонентів корму собак.

Morando MioCane Sensitive Monoprotein містить сушені водорості Schizochytrium sp. - природне джерело Докозагексаєнової кислоти (ДГК DHA), яка підтримує здоров'я шкіри і шерсті, зменшує ризик серцево-судинних захворювань, зміцнює імунну систему, запобігає накопиченню зайвого жиру і корисна для мозкового кровообігу. До складу корму входить запатентована формула My-Nat Pro - ексклюзивна натуральна суміш активних компонентів з екстрактів грейпфрута, куркуми, винограду, розмарину і гвоздики, яка виступає природним консервантом, зміцнює природний захист організму від вільних радикалів, сповільнює і запобігає шкідливим для організму окислювальним процесам.

Набір унікальних інгредієнтів корму Morando MioCane допомагає регулювати метаболізм, підтримує функціонування нервової системи і сприяє поліпшенню роботи травної системи, що покращує загальний фізіологічний стан тварини. При виготовленні MioCane не використовуються заморожені продукти, штучні консерванти, ароматизатори та барвники - тільки натуральний, дуже привабливий смак і аромат.

До складу MioCane входить яловичий, а не курячий жир. Енергетична цінність яловичого жиру більше, а температура плавлення вище, що дозволяє довше зберігати корисні властивості і смакові якості корму. Структура і форма гранул корму роблять процес поїдання дуже простим і позитивно впливають на здоров'я ротової порожнини.

Склад:

Зневоднений білок індички 30%, кукурудза, цільний ячмінь, сушений буряковий жом 6%, тваринний жир, гідролізований тваринний білок, горохове волокно 3%, лігноцелюлоза 2,5%, цеоліт 2%, лососеве масло, сушені водорості (Schizochytrium sp - природне джерело DHA) 0,66%, мінерали, ріпакова олія, пивні дріжджі. 

Харчові добавки на 1 кг корму: вітамін A 14400 МО, вітамін D3 1000 МО, вітамін E 290 мг, залізо (Fe (II) карбонат (сидерит)) 90 мг, цинк (оксид цинку) 110 мг, мідь (пентагідрат сульфату міді II) 9 мг, марганець (оксид марганцю (II)) 7 мг, йод (безводний йодат кальцію в гранулах з покриттям) 2,2 мг, селен (селеніт натрію в гранулах з покриттям) 0,1 мг, антиоксиданти. 

Сенсорні добавки на 1 кг корму: екстракт розмарину 137,3 мг, екстракт гвоздики 14,6 мг, екстракт грейпфрута 64,3 мг, екстракт куркуми 2,9 мг.

Рекомендації з годування:

Добова норма годування

Вага собаки, кг 10 20 30 40 50 65
Вага корму, грамм 155 255 345 430 505 620
Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!