Morando Professional Adult Cat with Fish - сухий корм для дорослих кішок з рибою

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Morando
Країна: Італія
Тип: Сухий корм
Клас корма: Преміум
Вік: Дорослі
Джерела білка: Свіжа риба
Для кого?: Кіт

Італійський корм преміум класу Morando Professional - це повноцінне харчування для кішок.

Раціон виготовлений з інгредієнтів найвищої якості, які придатні для вживання людьми і забезпечує вихованця всіма необхідними поживними речовинами і мінералами для нормального функціонування організму.

Morando Professional повністю збалансований і не містить генетично-модифікованих інгредієнтів. Спеціальна рецептура враховує всі вимоги, що пред'являються до преміальних кормів: рівень поживності, засвоюваність і смакову привабливість.

Morando Professional збагачений вітамінами А, D3, Е, містить цинк, селен і йод, для комплексного захисту і зміцнення здоров'я. Завдяки наявності в складі дріжджів, корм позитивно позначається на стані шкіри і шерсті.

До складу Morando Professional входить яловичий, а не курячий жир. Енергетична цінність яловичого жиру більше, а температура плавлення вище, що дозволяє набагато довше зберігати корисні властивості і смакові якості корму. Структура і форма гранул Morando Professional роблять процес поїдання дуже простим, а також позитивно впливають на здоров'я ротової порожнини.

Morando Professional - це яскравий приклад по-справжньому якісного італійського сухого корму преміум класу за доступними цінами. Саме це робить його мега-популярним серед професійних заводчиків і рядових власників.

Компанія Morando - перший виробник кормів в Італії. З 1948 року і по сьогоднішній день, Morando є безумовним лідером і орієнтиром для виробників кормів, завдяки своїй багатій історії, репутації, бездоганній якості продукції, сучасного і наукового підходу у виробництві. Філософія Morando - створювати харчування, яке дозволить тваринам прожити довгої, здоровою і щасливою життям. Великий вибір сухих кормів Morando для кішок тільки в нашому магазині Петс.

Склад: 

Аналітичний склад: Білки – 30%, Жири – 12,5%, Зола – 7,9%, Клітковина – 2%, Вітамін А – 13000 МО; Вітамін D3 – 900 МО; Вітамін Е – 85 мг.

Склад: М'ясо та продукти м'ясного походження, Злаки, Олії та жири, Рибні продукти (4%), Продукти рослинного походження, Екстракти рослинних білків, Дріжджі, Мінерали.

Добавки: Оксид цинку (60 мг), Пентагідрат сульфату міді (25 мг), Калію йодид (0.5 мг), Натрію селеніт (0.2 мг).

Рекомендації з годування:

Норми годування
Вага кішки, кг 3 4 5 Вагітні Годуючі
Кіл-ть корму, грамів 215 260 300 80 - 100 100 - 160
Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!