Natural Dog Company Wrinkle Wipes Серветки для складочок

50 шт
Код товару: WP-WRIN-50
410 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Natural Dog Company
Країна: США
Призначення: Для проблемної шкіри
Для кого?: Кіт, Собака

Складочки на мордочці та тілі у собак дуже схильні до інфекцій і подразнень, але за допомогою серветок Wrinkle Wipes ви зможете зменшити запалення та полікувати проблеми складочок!

Wrinkle Wipes заспокоюють і лікують такі прояви, як дерматит та запалення складочок, грибкові інфекції, акне у собак та бактеріальні інфекції.

Wrinkle Wipes містять подібні активні інгредієнти, що й цілющий бальзам, але надають більш чистий і простий спосіб нанесення. Вам не потрібно буде мити руки після використання цих серветок для вашої собаки. І завдяки заздалегідь дозованій кількості інгредієнтів на кожній серветці, вам ніколи не доведеться переживати, що ви нанесете забагато або замало цілющих компонентів. Крім того, цей продукт не розтопиться, як це відбувається з нашими бальзамами при високій температурі, тому він більш стійкий в усіх умовах зберігання!

Інгредієнти

Масло ши: цей інгредієнт із високим вмістом жирних кислот і антиоксидантів має природні антимікробні, протизапальні та зволожуючі властивості. Масло ши також має природний SPF, який допомагає захищати від ультрафіолету.

Календула: натуральна олія з квітів календули, яка сприяє загоєнню. Календула сприяє зволоженню та полегшує подразнення шкіри завдяки своїм протизапальним властивостям.

Розмарин: ніжний ексфоліант, який допомагає очистити шкіру від сміття, розмарин містить антиоксиданти, які сприяють здоров’ю шкіри. Він має додаткові протизапальні та антимікробні властивості, які допомагають підтримувати шкіру чистою та зволоженою.

Вітамін Е: антиоксидант, який захищає шкіру від пошкоджень. Вітамін Е природним чином міститься в шкірних жирах, присутніх на тілі, і допомагає створити бар’єр, який не пропускає вологу та не пропускає бактерії.

Повний список інгредієнтів: вода, полісорбат 20, гліцерин, 1,2-гександиол, децил глюкозид, масло Butyrospermum Parkii (ши), олія насіння Helianthus Annuus (соняшникова), екстракт квітів календули лікарської, олія листя розмарину лікарського (розмарину), поліамінопропілбігуанід, Токоферилацетат, цитрат натрію, глюконат натрію, капрілілгліколь.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!