+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Nature's Protection Lifestyle Long Hair with Salmon Вологий корм для дорослих довгошерстих котів з лососем

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Nature's Protection
Упаковка: Банка
Країна: Литва
Тип: Вологий корм
Призначення: Для довгошерстих тварин
Клас корма: Супер-преміум
Вік: Дорослі
Джерела білка: Лосось
Для кого?: Кіт

Консерви з лососем Nature's Protection Lifestyle Long Hair - чудовий вибір для довгошерстих дорослих котів.

  • Природні антиоксиданти. Корм, збагачений вітаміном Е, який є природним антиоксидантом, захищає організм від руйнівної дії вільних радикалів. Він також необхідний для підтримки стабільності клітинних мембран, захисту внутрішніх стінок артерій від кальцифікації, сприяє загоєнню ран, зміцнює імунітет.
  • Здорова шкіра та шерсть. Корм містить жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, які зміцнюють шкіру та шерсть, підвищують імунітет та допомагають підтримувати нормальну роботу серця.
  • Без глютену. Консерви не містять глютен, тому вони ідеально підходять для домашніх тварин з чутливою системою травлення, непереносимістю або алергією на глютен.
  • Багаті на речовини, які корисні для організму. Вітамін B1 у консервах захищає організм та зміцнює імунну систему. Корм збагачений таурином, який допомагає підтримувати правильну роботу серця, допомагає підтримувати структуру клітин та діє як антиоксидант.
  • Розроблено з ветеринарами. Консерви Nature's Protection Lifestyle створені на основі знань, досвіду та порад ветеринарів.
  • Особлива зручність. Кількість корму в одній упаковці (85 г) підходить для однієї порції корму для котів, тому цей корм зручно використовувати як удома, так і у поїздках.

Склад:

М'ясо та продукти тваринного походження 39%, риба та рибні продукти 13% (мін. 4% лосося), мінерали, цукор, масла і жири (риб'ячий жир 0,05%, соняшникова олія 0,05%).

Добавки / 1 кг: харчові добавки: віт. E (3a700) - 145 мг, таурин (3a370) - 195,38 мг, віт. B1 (3a821) - 20,93 мг, біотин (3a880) - 0,34 мг, безводневий йодат кальцію (3б202) - 0,30 мг, пентагідрат сульфату міді (II) (3б405) - 0,30 мг, марганець сульфат моногідрат (3б503) - 3,60 мг, сульфат цинку моногідрат (3б605) - 40,76 мг .

Аналітичні складові частини: сирий білок - 9%, сира клітковина - 0,8%, необроблені жири- 6%, сира зола - 3%, вологість - 81%.

Рекомендації з годування:

Корм подавати кімнатної температури. Поруч завжди повинна бути миска зі свіжою водою. Дорослих котів з нормальним рівнем активності давати мінімум 2 рази на добу.

Норми годівлі рекомендується регулювати з урахуванням породи, активності і віку кота.

Умови зберігання: після відкриття упаковки зберігати в прохолодному місці (при температурі не вище +4 ° C) і вжити протягом 48 годин.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!