Nature's Protection Lifestyle Snack For Cats Mini Duck Dices Ласощі для котів, міні шматочки качки

75 г
Код товару: SNK46146
132 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Nature's Protection
Країна: Литва
Тип: Снеки і дропси
Вік: Дорослі
Джерела білка: Качка
Для кого?: Кіт

Nature's Protection Lifestyle Snack For Cats Mini Duck Dices Шматочки м'яса качки – натуральні та корисні ласощі для котів.

Відмінний вибір для частування домашнього улюбленця. Качка – гіпоалергенне м'ясо, що оптимально підходить для домашніх вихованців, схильних до харчової алергії.

У складі ласощів містяться унікальні спеціалізовані інгредієнти, які допомагають покращити роботу шлунково-кишкового тракту домашньої тварини.

  • Гіпоалергенний продукт для вихованців з чутливою системою травлення та/або схильністю до алергії. Ласощі не перевантажують травну систему, тому оптимально підходить для котів, які мають делікатний шлунок та/або схильність до харчової алергії.
  • Високоякісний білок тваринного походження. У складі ласощів міститься 94% високоякісного м'яса качки. Качка – легкозасвоюване дієтичне м'ясо, що сприяє підтримці оптимальної ваги домашнього вихованця.
  • Надійний захист від вологи. Зручна упаковка, що легко відкривається, зі струнним затиском (англ. zip lock) надійно захищає ласощі від вологи і зберігає їх аромат.

NATURE‘S PROTECTION Lifestyle – це високоякісні натуральні та збалансовані ласощі, різних видів та смаків, створені для легких перекусів між основними годуваннями та підвищення різноманітності раціону харчування дорослих домашніх тварин. Ароматні ласощі з високим вмістом тваринного білка не містять штучних барвників, антиоксидантів та підсилювачів смаку, у їхньому складі – тільки корисні для організму домашньої тварини – природні інгредієнти.

Склад:

М'ясо качки 94%, гліцерин 3%, сорбіт 3%.

Аналітичні складові: сирий білок – 45%, сира клітковина – 1%, сирий жир – 3%, сира зола – 3%, масова частка вологи – 23%.

Рекомендації з годування:

Давати між основними прийомами їжі, з урахуванням ваги, віку та активності вихованця. Підходить для котів віком від 3 місяців. У вихованця завжди має бути миска зі свіжою водою. Зберігати в сухому та прохолодному місці, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів – температурі не вище +25 ⁰C. Після відкриття упаковки використати протягом 3 днів.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!