Nina Ottosson Treat Tumble Small - іграшка для собак, м'яч

1 шт
Код товару: no67326
275 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Nina Ottosson
Країна: США
Вид: Іграшка
Для кого?: Собака

Ласощі випадають з іграшки прямо під час гри!

Веселі та смачні розваги: іграшка для собак Ніна Оттоссон Тріт Тамбл м'яч - це ідеальне поєднання тренування та частування! Все просто – заповніть диспенсер улюбленими ласощами, або гранулами та віддайте м’яч вихованцеві. А тепер, подивіться як ваш кмітливий розумник справляється з задачею та видобуває ласощі!

Параметри іграшки: d = 12,7 см

Чим особлива іграшка Nina Ottson Treat Tumble Small?

Тренування для мозку та тіла: ігри та головоломки від Ніна Отоссон – це справжній виклик здібностям вашого вихованця - вирішувати проблеми за допомогою інтелекту під час веселих розваг.

Весело грати будь-де та будь-коли: іграшкою Ніна Оттоссон Тріт Тамбл можна грати будь-де, без обмежень, як в приміщенні так і на дворі, за будь-якої погоди, адже іграшка виготовлена з міцного матеріалу, що легко чиститься!

1 рівень складності: 1 рівень складності гри підійде для знайомства собаки з головоломками. Цей м’ячик допоможе розпалити інтерес вихованця до головоломок та підготувати його до більш складних задач.

Спільні ігри: ігри-головоломки від Ніна Оттоссон створені, для розумової активності вашого вихованця. Наглядайте за улюбленцем під час гри та не дозволяйте йому гризти іграшку. Покажіть собаці як правильно грати з головоломкою, та грайте і веселіться разом. Після того як ви завершите гру, заховайте головоломку від вихованця до наступного разу.

Легко чистити: догляд за іграшками серії Ніна Оттоссон не складний. Просто сполосніть іграшку під теплою проточною водою з використанням ніжного мила.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!