PETKIT AUTO Cat Litter Box Набір концентрованої рідини

4х55 мл
Код товару: 696258
799 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: PETKIT

Набір концентрованої рідини для PETKIT AUTO Cat Litter Box

Якщо ви вже придбали для свого домашнього вихованця автоматичний котячий лоток PETKIT Pura X AUTO, значить цей набір концентрованої рідини також зобов'язаний бути в списку ваших покупок. Все тому, що концентрат створений спеціально для цього пристрою і необхідний для його правильного функціонування. Він допоможе вам подбати про те, щоб лоток працював як слід, а вдома завжди було свіжо й чисто.

Видалення запаху та антибактеріальний ефект

Спеціально розроблений концентрований наповнювач ефективно видаляє неприємні запахи та формальдегіди, щоб якість повітря у вашому домі завжди залишалася незмінно високим.

Одночасно з цим він нейтралізує поширені форми шкідливих бактерій, такі як кишкова паличка, золотистий стафілокок, синьогнійна паличка, сальмонела, Candida Albicans, Klebsiella pneumonia та інші. Згідно з даними лабораторних випробувань, ця рідина здатна вбивати близько 99% згаданих вище бактерій, а також може видаляти вірус H1N1. Тому вона не тільки дезодорує, але і знезаражує котячий туалет.

Вистачить надовго

У набір входить 4 флакони з концентрованою рідиною, що очищує, по 55 мл кожен. З урахуванням того, що однієї пляшки вистачить приблизно на 2 місяці *, цей комплект дає вам можливість на багато місяців забути про покупку витратних матеріалів для PETKIT Pura X AUTO.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!