PETKIT Cat Wand Accessory Аксесуари для іграшки

1 шт
Код товару: 680502
229 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: PETKIT
Країна: Китай
Вид: Іграшка
Для кого?: Кіт

Хочете чимось зайняти свого чотирилапого вихованця? Чудовим варіантом стане PETKIT Cat Wand - класична іграшка-дразнилка для котів. Забава дозволяє тварині повправлятися у спритності та влучності, а господарям забезпечена безліч веселих емоцій від гри з домашнім улюбленцем. І нехай веселощі ніколи не припиняються.

Особливості:

  • Аксесуари для іграшки PETKIT Cat Wand
  • Якісні та безпечні матеріали
  • Створена спеціально для котів

Навіщо це потрібно?

Оскільки у котів від природи добре розвинений інстинкт мисливця, переслідування здобичі і захоплення кігтями приносить їм психологічне задоволення, допомагає зняти напругу. А відтворити атмосферу протистояння в домашніх умовах допоможе іграшка-дразнилка. Вона виконана таким чином, щоб максимально привертати увагу тварини, а господарям залишається лише виконувати плавні рухи ручкою.

Зручне рішення

PETKIT Cat Wand оснащена міцним і водночас гнучким тримачем з довжиною до 65 сантиметрів. Завдяки хвилястій конструкції він дуже еластичний і легко розгойдується. Крім того, значна відстань між рукою господаря та самою приманкою допоможе уникнути випадкових подряпин, коли вихованець у пориві емоцій атакує свою здобич.

Різноманіття приманок

Щоб іграшка не набридала домашньому вихованцю, виробник розробив 3 види змінних приманок. Перша виконана у вигляді пухнастої хутряної кулі з додаванням котячої мʼяти, друга являє собою гусяче пірʼя, а третя імітує хвіст і також оброблена котячою мʼятою. З таким комплектом ніколи не буде нудно.

Якість та безпека

Коли мова йде про товари для домашнього вихованця, не може бути компромісів. Попри витончений дизайн, цей виріб відрізняється завидною надійністю і прослужить довго навіть при активній експлуатації. До того ж, всі матеріали екологічно чисті і не виділяють шкідливих речовин, а тому навіть кусаючи приманку тварина залишається у безпеці.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!