PETKIT FUN CAT SCRATCHER 4 in 1 Іграшка для котів

1 шт
Код товару: 643918
1199 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: PETKIT
Країна: Китай
Вид: Іграшка
Для кого?: Кіт

Petkit FUN 4 in 1 Cat Scratcher — іграшка для котів, яка об’єднує в собі функції лежанки та кігтеточки. Урізноманітнити гру дозволяють кульки з дзвіночком та котячою м’ятою. Тварина матиме безліч розваг, як альтернативу дряпанню меблів.

Оптимальна форма та міцна підкладка
Подаруйте вихованцю затишний куточок для відпочинку. Іграшка отримала форму правильного кола із суцільним бортом. Таке компонування обране невипадково, адже котикам подобається проводити час в обмеженому просторі, де можна відчувати себе в безпеці. Оскільки котики полюбляють точити кігті кожного дня, підкладка Cat Scratcher House має функцію кігтеточки та лежанки. Коло діаметром 300 мм виготовлене з гофрокартону з високою щільністю. Цей матеріал вирізняється міцністю та довговічністю.

Більше кульок — більше веселощів
Разом з іграшкою постачаються дві кульки MEOW PLANET. Зелена — для котячої м’яти. У комплекті йде пакетик цієї рослини вагою 2.5 г. Помаранчева — з дзвіночком всередині. З кульками можна гратися як разом, так і окремо. Привабливі аромати та незвичні звуки не залишать байдужим жодного кота. Борт іграшки виконаний у вигляді закритого жолоба, в який можна помістити кульки MEOW PLANET. Чотирилапий вихованець зможе ганяти їх і намагатися дістати, чіпляючи лапою крізь отвори вздовж борта. 

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!