PETKIT Pura Max Cat Litter Mat Килимок для очищення лапок

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: PETKIT
Країна: Китай
Для кого?: Кіт

PETKIT Pura Max - Килимок для очищення лапок

Хочете, щоб використання розумного котячого лотка PETKIT Pura було максимально простим і зручним як для вашого вихованця, так і для вас? Доповніть смарт-пристрій додатковими аксесуарами. Наприклад, спеціальним килимком для очищення лапок тварини від залишків наповнювача. Він ідеально підходить до лотка, має практичну двошарову конструкцію і зроблений з високоякісних, екологічно чистих матеріалів. А також легко чиститься, що дозволяє без особливих зусиль підтримувати порядок біля котячого туалету.

Практична конструкція

Килимок складається з двох шарів: верхній виконаний у вигляді сот, що дає змогу краще збирати наповнювач, що залишився на лапках, а нижній суцільний шар затримує все сміття всередині килимка. При цьому, зручне і мʼяке зовнішне покриття не завдасть дискомфорту чутливим котячим лапкам і відрізняється високою міцністю, а тому прослужить цей аксесуар довго.

Просто очищувати

Цей аксесуар не пропускає рідину, не вбирає запахи і легко очищається. Завдяки тому, що з одного краю килимок відкритий, утворюючи щось на кшталт кишені, його можна легко звільнити від наповнювача, що скупчився. Потрібно просто підняти його і витрусити вміст назад у лоток або відро для сміття. Крім того, його можна пилососити і мити.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!