+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

PETKIT Smart Fresh Element 3 Смарт годівниця для котів та собак, 3 л

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: PETKIT
Країна: Китай
Вид: Миска для корму
Для кого?: Кіт, Собака

PETKIT Smart Fresh Element 3 - Смарт годівниця для котів та собак, 3 л

Управління з будь-якої відстані

Завдяки вбудованому Wi-Fi і зручному додатку Petkit, годування чотирилапого друга перетворюється на простий і регулярний процес, який не вимагає від вас особливих зусиль або особистої присутності. Просто встановіть час прийому їжі та розміри порції, а про все інше подбає Petkit Smart Fresh Element 3. Таким чином, розумна автоматична годівниця допоможе вам дбати про свою кішку або собаку, де б ви не знаходилися.

Нова планетарна система.

Усередині гаджета розташовані потужний мотор і спеціальний механізм, що подає корм і залишок, що перемішує, для більш якісного зберігання. А за рахунок миски Petkit Smart Fresh Element 3, що обертається, не тільки легко насипає корм, але і рівномірно розподіляє його.

З точністю до грама

У чаші годівниці встановлено датчик ваги, що дозволяє контролювати порції. А також вимірювати кількість корму, що з'їдається кішкою при кожному прийомі їжі. Крім цього, девайс має датчик наближення, який повідомляє господареві, коли тварина підходить до годівниці, та інфрачервоний датчик наповнення контейнера для корму, який допомагає вчасно наповнювати ємність..

Гнучкі налаштування та широкі можливості програми.

Повноцінне годування чи легке перекушування? Налаштуйте необхідні параметри в додатку, а розумна система подачі корму відміряй точну кількість. Крім того, програма відображає скільки їжі видається і скільки грамів вихованець з'їдає щодня, або в певний період часу. А ще ця автоматична годівниця сама перевіряє рівень корму і за потреби відправляє вам повідомлення на смартфон, щоб ви не забули поповнити запаси.

Запис голосу

Ще одна цікава функція Petkit Smart Fresh Element 3 - можливість записати голосове повідомлення, яке слугуватиме закликом до годування. Щоразу, коли пристрій видаватиме порцію їжі, він включатиме запис, щоб ваш улюбленець знав, що час поїсти.

Практичний дизайн

Внутрішній контейнер на 91% складається із нержавіючої сталі SUS304, як і сама миска для їжі. За рахунок чого вони більш гігієнічні та легко миються. Тим більше що конструкція годівниці дозволяє без проблем розібрати її для очищення. Усередині контейнера для корму передбачений спеціальний відсік з абсорбуючим вологопоглиначем, який дбає про те, щоб корм завжди залишався сухим і свіжим. А спеціальний замок не дозволить дітям випадково чи навмисно відкрити кришку пристрою.

Запасний акумулятор

Petkit Smart Fresh Element 3 готова до будь-яких несподіванок. Ця автоматична годівниця має вбудовану батарею, яка дозволяє працювати навіть при відключенні електрики. Повного заряду девайса вистачить на два тижні, тому ваш улюбленець точно не залишиться голодним.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!