Petoni Planet Краплі протипаразитарні 3-х компонентні для котів (4 - 8 кг)

1 шт
Код товару: 4820150209612
74.5 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Petoni Planet
Тип: Краплі
Для кого?: Кіт

Petoni Planet - Краплі протипаразитарні 3-х компонентні для котів (4 - 8 кг)

Лікування та профілактика собак i котів при ураженнях ектопаразитами: блохами (Ctenoce- phalides spp., Pulex irritans), волосоїдами (Trichodectes canis, Felicola subrostratus), вошами (Linognathus setosus), паразитиформними кліщами (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.), саркоптоїдозними кліщами (Otodectes cynotis, Notoedres cati, Sarcoptes canis), тромбідиформними кліщами(Dетоdех spp., Cheyletiella spp.) та кровосисними комарами (родів: Aedes, Culex, Anopheles), москітами (рід Phlebotomus).

Протипоказання: Підвищена індивідуальна чутливість тварини до компонентів препарату. не застосовувати цуценятам та кошенятам віком до 7 тижнів або масою тіла до 1,5 кг не застосовувати препарат хворим, виснаженим та старим тваринам. Застосування препарату тваринам під час вагітності i лактації ґрунтується на оцінці ризику та необхідності проведення обробки лікарем ветеринарної медицини

Склад: 1 мл препарату містить діючі речовини: фіпроніл - 10 %, динотефуран - 6 %, пірипроксифен - 0.3 %

Застосування: Препарат наносять на cyxy неушкоджену шкіру. Виймають піпетку з одноразовою дозою i, тримаючи вертикально, відламують наконечник. Розділяють шерсть тварини i наносять препарат безпосередньо на шкіру між лопатками біля основи шиї. Залежно від маси тіла тварини препарат застосовують різного фасування. для застосування у ветеринарній медицині!

Зберігання: Зберігати препарат у закритому упакуванні виробника, в сухому недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів, за температури від 5 до 25°С.


 

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!