Pro Plan LiveClear Sterilised Turkey Сухий корм з індичкою для стерилізованих котів

1,4 кг
Код товару: 7613287232564
798 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Pro Plan
Тип: Сухий корм
Клас корма: Супер-преміум
Вік: Дорослі
Джерела білка: Індичка
Для кого?: Кіт
Особливі потреби: Кастровані та стерилізовані

Відкрийте для себе PRO PLAN® LiveClear®, революційний корм для котів, створений для зменшення алергенів на шерсті та лупі котів в середньому на 47%, починаючи з 3-го тижня безперервного годування.
PRO PLAN® LiveClear® — це не просто неймовірний прорив у підході до зниження рівня алергенів у котів. Це також дуже смачний раціон, який підтримає довге і здорове життя вашого кота.
Раціон PRO PLAN® LiveClear® не замінює інші способи зниження рівня алергенів, але є ще однією мірою, яка може сприяти зменшенню алергенного навантаження в будинку, де живе кішка.

Основні переваги: PRO PLAN® LiveClear® для стерилізованих котів забезпечує смачне повнораціонне та збалансоване харчування, яке безпечно та ефективно знижує кількість алергенів котів їх на шерсті та лупі , починаючи з третього тижня безперервного годування.

  •  Підтримує здоров'я сечовивідної системи завдяки збалансованому вмісту мінеральних речовин
  •  Підтримує здоров'я нирок завдяки спеціальному комплексу поживних речовин, який містить антиоксиданти, аргінін та омега-3 жирні кислоти
  •  Підтримує оптимальну вагу тіла за рахунок високого рівня білку, вмісту клітковини і низького рівня вуглеводів
  •  Чудовий смак, який полюбляють коти
  •  Високоякісна індичка — інгредієнт №1
  •  Без додавання барвників

Склад: індичка (17%), зневоднений пташиний протеїн, рис, порошок кукурудзяного протеїну, пшеничний глютен, целюлоза, пшенична крупка, кукурудза, жир свинячий, мінеральні речовини, яєчний порошок, жир риб′ячий, дігест, амінокислоти (DL-метіонін, L-лізин, L-аргінін, таурин), консервант ортофосфорна кислота, порошок яєчного жовтку (0.6%) , вітаміни, дріжджі антиоксиданти (токофероли, пропілгалат, бутил гідроксианізол, бутил гідрокситолуол).

Поживні кормові добавки: МО/кг(IU/kg): вітамін А: 34 000; вітамін D3: 1 100; вітамін Е: 670; мг/кг(mg/kg): вітамін С: 140; сульфат заліза: (Fe: 54); йодат кальцію: (I: 1.4); сульфат міді: (Cu: 8.5); сульфат марганцю: (Mn: 25); сульфат цинку: (Zn: 87); селеніт натрію: (Se: 0.080). Aнтиоксиданти.

Поживні речовини: сирий протеїн: 41.0%,сирий жир: 14.0%,сира зола: 7.5%,сира клітковина: 4.0%,аргінін: 2.3%,омега-3 жирні кислоти: 0.5%.

Рекомендації з годування:

Вага кішки, кг Норма годування, грам/добу
3 40
5 65
7 90

Середня добова норма розрахована для помірно активних котів за нормальної температури оточуючого середовища. Коригуйте добову норму відповідно до погодних умов, активності, фізичного стану та індивідуальних потреб тварини. Свіжа чиста питна вода повинна бути доступною тварині у будь-який час.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!