+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

ProVet МОКСІСТОП МІНІ - засіб від глистів для собак і котів

1 уп. (2 табл.)
Код товару: 1111164726
118 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: ProVET
Вага тварини: На 4 кг
Призначення: Засіб від глистів
Вік: Кошенята, Цуценята, Дорослі
Вид: Таблетки
Для кого?: Кіт, Собака

Антигельмінтик ProVet МОКСІСТОП МІНІ для собак і котів

Таблетка білого кольору зі специфічним запахом.

Склад

Одна таблетка (120 мг) містить діючі речовини:

  • празіквантел: 20 мг
  • моксидектин: 1 мг.

Допоміжні речовини: лактоза моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, повідон К-30, натрію кроскармелоза, натрію хлорид, кальцію стеарат, ароматизатор «сир».

Застосування

Призначають з профілактичною та лікувальною метою при нематодозах (токсокароз, токсаскаридоз, унцинаріоз, трихоцефальоз, анкілостомоз, телязіоз), цестодозах (теніїдоз, дипілідіоз, ехінококоз, дифілоботріоз, альвеококоз, мезоцестоїдоз) і змішаних нематодо-цестодозних інвазіях, а також для профілактики дирофіляріозу.

Дозування

Застосовують тваринам перорально, з кормом або примусово на корінь язика, у дозах:

  • від 0,5 до 1 (кг) 1/4 таблетки від 1,1 до 2 (кг) 1/2 таблетки;
  • від 2,1 до 4 (кг) 1 таблетка;
  • від 4,1 до 6 (кг) 1,5 таблетки;
  • від 6,1 до 8 (кг) 2 таблетки.

З профілактичною метою дегельмінтизацію тварин проводять один раз у квартал, а також перед кожною вакцинацією.

З лікувальною метою дегельмінтизацію проводять за показаннями. При сильній інтенсивності інвазії рекомендується повторити дегельмінтизацію через 14 діб.

З метою профілактики дирофіляріозу у неблагополучних щодо захворювання регіонах, препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком льоту комарів і москітів одноразово, потім один раз на місяць і останній раз в сезоні не раніше ніж через 1 місяць після завершення льоту комах.

Попередньої голодної дієти і застосування проносних засобів перед дегельмінтизацією не потрібно.

Протипоказання

Не застосовують цуценятам віком до 3 тижнів та кошенятам віком до 6 тижнів! Не застосовують тваринам із підвищеною чутливістю до складників препарату! Не рекомендується застосовувати препарат собакам порід колі, шелті, бобтейл, зважаючи на підвищену чутливість цих порід до макроциклічних лактонів! Не підлягають дегельмінтизації виснажені і хворі на інфекційні захворювання тварини і масою тіла менше 0,5 kg (кг)!

Застереження

Не застосовувати самкам у першій половині вагітності!

Дегельмінтизацію самок за 3 тижні до передбачуваних пологів і 2-3 тижні після пологів проводять лише за оцінкою ризику під контролем лікаря ветеринарної медицини.

Форма випуску: блістери по 2, 4, 6 або 10 таблеток, у картонному пакуванні.

Зберігання

Зберігати препарат у закритому упакуванні виробника, в сухому, недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів та кормів, за температури від 0 до 25 °С.

Термін придатності: 3 роки.

Відгуки 3
Загальна оцінка:
Написати відгук
Даша
14/02/2022

Очень удобно, что можно сразу купить блистер для кота и собаки одновременно. толчно не забудешь.. У меня одна таблетка идет на кошку и одна на собаку. Оба примерно одинакового размера. И даже кот ест таблетку сам, не приходится его запихивать. Это конечно же очевидный плюс. Больше никакие другие таблетки мой кот не ест. От аналогов выгодно отличает наличие моксидектина, которые убивает личинок дирофиллярий. Не приходится покупать отдельно никакой профилактики.

Досвід використання: Від одного року

Ирина
06/02/2022

Определенно лучше таблетки и можно выделить прямо ряд преимуществ перед другими таблетками- аналогами. А именно 1 Больше всего мне нравится, что таблетку можно дать сразу и коту и собаке. У меня как раз вот 2 таблетки идеально делятся на моего кота и собаку. 2 Попутно убиваются не только глисты (причем все виды) а еще и личинки дирофиллярий. 3. Таблетка дается достаточно легко - собака ест сама, ну кота приходится, конечно кормить насильно :)

Досвід використання: Від одного року

Григорьева И.
04/01/2022

Собаки таблетки съели сами. Запихивать не пришлось. Посмотрим как кот отреагирует. Но у меня и собаки маленькие чишки и оочень переборчивые в плане еды. О таблетках и говорить не приходится. Любую хитрость раскусят. Но моксистоп очевидно им пришелся по вкусу. Это я уже второй раз даю эти таблетки, и можно оценить, что они действительно работают, если бы пол года ( 2 обаботки) мы не травили бы глистов, на чишках негативная реакция от паразитов сразу бы была видна.

Досвід використання: Від одного року

Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!