+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Puramur Home Line Hypoallergenic Шампунь для сухої та чутливої шкіри

200 мл
Код товару: 1111182285
360 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Puramur
Країна: Україна
Вид: Шампунь
Для кого?: Кіт, Собака
Особливі потреби: Чутлива шкіра

Puramur Hypoallergenic - Шампунь для сухої та чутливої шкіри собак і котів містить натуральні рослинні екстракти заспокійливої дії, що підвищують еластичність шкіри та запобігають сухості шляхом глибокого зволоження. Завдяки м’яким поверхнево-активним та пом'якшувальним компонентам шампунь дбайливо очищає, не подразнюючи ніжну шкіру тварини.

Гліцерин допомагає зберегти вологу, а пантенол і алантоїн заспокоюють, зменшують подразнення та лущення, сприяють регенерації шкіри та зміцнюють шерсть. Шампунь також містить комплекс протизапальних та заспокійливих рослинних екстрактів, які відновлюють гідробаланс шкіри, зволожують шерсть та захищають її від зовнішніх впливів. При регулярному використанні засобу, шкіра стає чистою та гладкою, а шерсть м'якою та слухняною.

Шампунь Puramur Hypoallergenic не містить сульфатів та інших подразників, дозволяючи дбайливо очищати шкіру від усіх видів забруднень.

Склад: вода, кокамідопропіл бетаїн, діетаноламід кокосової олії, кокоамфодіацетат динатрію, екстракт гранату, децилглюкозид, гідролізований кератин, морська сіль, екстракт алое вера, екстракт розмарину, гліцерин, D-пантенол, етилгексил гліцерин, екстракт ромашки, алантоїн, динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти, екстракт гліколевий ромашки аптечної, лимонна кислота.

Застосування:

Нанесіть невелику кількість шампуню масажними рухами на добре змочену шерсть, круговими рухами спіньте, залишить на 5 хв, ретельно змийте достатньою кількістю теплої води. За потреби процедуру повторити. Для кращого ефекту рекомендовано використовувати шампунь у комплексі із заспокійливою та дезінфікуючою маскою Puramur Express Beauty.

Умови зберігання: при температурі від 5°С до 25°С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищених від сонячного світла.

Термін придатності: 36 місяців з дати виготовлення. ТУ У 20.4-37187822-030:2023

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!