+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Rainy Day Puzzle & Play Cat Game - іграшка інтерактивна для котів «Краплі дощу»

1 шт
Код товару: Pt69581
1240 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Petstages
Вид: Іграшка, Інтерактивна іграшка
Для кого?: Кіт

Rainy Day Puzzle & Play Cat Game - іграшка інтерактивна для котів головоломка «Краплі дощу»

Ваш розумник оцінить цю нову головоломку «Краплі Дощу». Щоб відкрити всі 14 відділень та дістати винагороду котику доведеться зсувати ковпачки та повертати «дощові крапельки» - елементи головоломки. Ви можете самостійно регулювати складність гри для вашого вихованця, роблячи гру простою для початківців та ускладнювати її для досвідчених котиків

Чому собакам здається, що їсти – це те саме, що й приймати участь в гонках? Особисто ми не маємо про це жодного уявлення, але ми впоралися з цією проблемою. До вашої уваги миски виготовлені з гнучкого матеріалу для неквапливого годування, щоб прийоми їжі проходили весело та корисно.

ЛАБІРИНТ ЗІ СМАКОМ: більше 1 мільйона цих чудових мисок придбали любителі собак по всьому світу. Їх ключова особливість- спеціальні виступи у вигляді лабіринту, які уповільнюють вихованців та не дають з’їдати всю порцію миттєво.

ЇСТИ ЦЕ ВЕСЕЛО: собаки обожнюють поїсти, а миски від Аутвард Хаунд це ще й весело! Вихованцеві сподобається маневрувати по завиткам цього лабіринту, а перетравлення їжі відбуватиметься у більш здоровому темпі.

ДО 10 РАЗІВ ПОВІЛЬНІШЕ: миски для неквапливого годування від Аутвард Хаунд уповільнюють час прийому їжі та сприяють травленню до 10 разів!

ТРИМАЙ РОЗМІР ПОРЦІЇ НА КОНТРОЛІ: миски-лабіринти від Аутвард Хаунд представлені у двох розмірах, щоб ви легше могли контролювати порцію корму, яку з’їдає вихованець. В миски великого розміру поміститься до 4 мірних стаканів корму (близько 480 грамів сухого корму). При цьому обидва види мисок ідеально підійдуть як для сухого корму так і для вологих кормів та сирого харчування.

ШВИДКО ТА ЛЕГКО ЧИСТИТИ: брудний посуд не любить ніхто. Щоб помити миску фан-фідер, просто покладіть її на верхню полицю посудомийної машини. Після чого миска сяятиме, як нова, без бруду та мікробів.

Країна-виробник товару: США.

Розміри:

  • висота: 2.5 см

  • діаметр: 14.6 см
Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!