+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Vitomax Фіто шампунь проти ковтунів у котів

Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Vitomax
Призначення: Очищення, відновлення, зволоження шерсті
Вид: Шампунь
Вік: Дорослі
Для кого?: Кіт

Фіто шампунь Vitomax - натуральний шампунь для кішок проти ковтунів на основі екстрактів рослин.Для всіх типів шерсті. Збагачений вітамінами, з додаванням кондиціонера. Шампунь рекомендований для боротьби із ковтунами. Надає шерсті еластичність, усуває сухість та сприяє підтримці рН балансу шкірного покриву. Пожвавлює шерсть, сприяє об'єму, живить і дезінфікує. Зволожуючий ефект дозволить позбутися ковтунів після першого застосування. Має антипаразитарний ефект. Не містить барвників!

Для досягнення максимальної ефективності слід використовувати шампунь систематично в профілактичних цілях. М'яка формула створена таким чином, щоб уникнути будь-яких негативних реакцій при тривалому використанні. Формула шампуню складається виключно з натуральних та природних компонентів, які позитивно впливають на шерсть та шкіру тварин. Трави та олії, які в нього входять, крім зміцнення та відновлення шерстяного покриву, зволожують та загоюють шкіру, усувають запальні реакції, пом'якшують та живлять шерсть, насичуючи її необхідними вітамінами та підвищуючи захисні сили організму. 

Фіто шампунь Vitomax має м'яку структуру, має яскраво виражені антисептичні та заспокійливі дії, а також має слабкий власний запах, не дратує нюх тварини. Не викликає роздратування очей. Гіпоалергенний.

Застосування:

Повністю намочити тварину. Нанести шампунь на шерсть та втирати протягом 5-10 хвилин. Після цього добре промити шерсть чистою водою, витерти рушником, дати висохнути, розчесати.В особливо складних випадках рекомендується розчісувати тварину з нанесеним шампунем.Тільки для зовнішнього застосування.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!