Frontline Combo Протипаразитарні краплі для котів від бліх, вошей і кліщів

1 піпетка
Код товару: 159916
257.38 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: Frotnline
Тип: Краплі
Вік: Дорослі
Для кого?: Кіт

Frontline Combo – лікарський інсектоакарицидний препарат у формі розчину для зовнішнього застосування. Frontline Combo містить як діючі речовини фіпроніл - 9.8% і S-метопрен - 8.8%, а як допоміжні речовини - полівідон і полісорбат. Фронтлайн Комбо є безбарвною прозорою рідиною, зі слабким специфічним запахом.

Frontline Combo має виражену контактну інсектоакарицидну дію. Механізм дії фіпронілу, що входить до складу Frontline Combo полягає в блокуванні ГАМК-залежних (ГАМК-гаммааміномасляна кислота) рецепторів паразитів, порушенні передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу та загибелі ектопаразитів. S-метопрен інгібує ювінільний гормон, що сприяє утворенню хітину, порушуючи тим самим розвиток блохи на стадії яйця та личинки.

При нанесенні на шкіру препарат не всмоктується, а поступово, протягом 24 годин, розподіляючись по поверхні тіла і, резервуючись у сальних залозах, має тривалу інсектоакарицидну дію у місцях локалізації ектопаразитів.



Застосування: Frontline Combo застосовують для боротьби з блохами, вошами, власоїдами та кліщами (іксодовими, хейлітелами) собак і кішок шляхом топікального (піпетка) нанесення на шкіру. Перед обробкою у піпетки відламують кінчик, розсовують у тварини шерсть в області спини (між лопатками) і, натискаючи на піпетку, препарат наносять на шкіру в одну або кілька точок. Для обробки собак, маса яких понад 40 кг, використовують комбінацію піпеток різного об'єму.

Захисна дія препарату проти іксодових кліщів у кішок триває до 3 тижнів, проти імаго та преімагінальних фаз розвитку комах до 6 тижнів. Захисна дія препарату проти іксодових кліщів у собак триває не менше 1 місяця, проти імаго комах до 3 місяців, від преімагінальних фаз розвитку комах – до 8 місяців. При сильному ураженні тварини вошами, блохами, власоїдами, рекомендується проводити обробку один раз на місяць. Якщо тварину миють частіше 2 разів на місяць, рекомендується скоротити інтервал між обробками до 3 тижнів.

Не рекомендується мити тварин протягом 48 годин після обробки Frontline Combo, а також використовувати інші інсектоакарицидні засоби. Побічних явищ та ускладнень у тварин при застосуванні Frontline Combo згідно з інструкцією із застосування не встановлено. При підвищеній індивідуальній чутливості до компонентів препарату та появи ознак алергічних реакцій обробку припиняють, препарат змивають водою, дають антигістамінні засоби. Не підлягають обробці хворі та тварини, що одужують, а також цуценята і кошенята молодші 8-тижневого віку.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!