+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

ProVET «ЕкоВет» - репелентний спрей для котів і собак

100 мл
-15%
Код товару: 1111155033
184 грн
156.4 грн
250 мл
-15%
Код товару: 1111155034
357 грн
303.45 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: ProVET
Вид: Спрей
Для кого?: Кіт, Собака

ProVET «ЕкоВет» - спрей для зовнішнього застосування для котів і собак

Особливості препарату

  • Спрей для зовнішнього застосування для котів та собак захищає від найбільш розповсюджених видів ектопаразитів та дбає про бездоганний зовнішній вигляд вашого улюбленця.
  • Засіб має виражений репелентний ефект проти бліх, вошей, кліщів та переносників небезпечних захворювань комарів, москітів та мух.
  • Це досягається завдяки поєднанню ретельно підібраних, виключно природних компонентів: олій герані маргози, гвоздики та екстракту ванілі.
  • Складові компоненти продукту мають властивість доповнювати та посилювати дію одне одного, за рахунок чого досягається косметичний ефект, маскується неприємний запах від тварин, покращується стан шкіри і шерсті.
  • У випадках подразнень та мікротравм на шкірі засіб сприяє швидшому загоєнню та відновленню епідермісу.

Склад: олія герані, олія маргози, олія гвоздики та екстракт ванілі, салімікс, дистильована вода, спирт ізопропіловий.

Застосування

  • Застосовують цуценятам та кошенятам з 4-тижневого віку та дорослим тваринам. Перед обробкою флакон ретельно струшують.
  • Однією рукою засіб розпилюють на тулуб тварини з відстані 10-20 см, другою рукою піднімають шерсть тварини проти напрямку росту, таким чином, щоб засобом обробити не тільки шерсть до повного зволоження, а й шкіру.
  • Рекомендується обробити також подушечки лап.
  • При обробці запобігати потраплянню в очі та на слизові оболонки. Обробку тварини рекомендовано проводити протягом сезонної активності паразитів за необхідності.

Протипоказання

  • Не застосовувати тваринам з індивідуальною чутливістю до складових компонентів продукту.

Об’єм: 100 мл

Умови зберігання: У сухому темному приміщенні, при температурі від 0 до 25°С.

Термін придатності: 2 роки

Відгуки 3
Загальна оцінка:
Написати відгук
Елена
25/04/2023

Обрабатываю кроме собаки еще и веранду в доме и действительно комаров стало меньше. Нравится, что в составе используются только натуральные масла, а значит для человека он тоже будет абсолютно безвредный. Начинаю брызгать как только потеплеет и до конца осени. Блох на собаке не находила

Досвід використання: Від одного року

Іванка
05/11/2021

Обробляла блохастого котика, через пару годин вже уся ця насекома-біота була мертва. На коту було дійстно багато бліх, тому це можна було побачити. Також мені сподобалося, що різкого запаху не було, ну так звичайно, що якийсь є, але він не противний. кліщі на котів майже не чипляються, то ж не можу за це нічого сказати, але щодо комарів, то я якось на себе один раз набризгала)) ну так, я розумію, що то для тварин, але було діло на дачі, для людей нічого не було під рукою, а комарі просто живцем сжирали. Тож набризгала на одяг - і так .. майже не кусали

Досвід використання: Від одного року

Лина
01/11/2021

Спрей ведь этот репеллент, то есть клещи просто не дожны садиться на собаку, пока что ттт так и происходит. Обрабатываю конца августа, и сейчас вот практически ноябрь уже. Некоторые средства дают садиться на собаку, но не дают типа кусать, я раньше ими обрабатывала, и находила невпившихся засохших клещей, но мне всегда было очень страшно. Откуда я знаю укусил он один раз и умер, или ему (клещу) это сделать не удалось?? Эковет - не дает именно садиться на собаку. И хотя обрабатывать животное приходится чаще, все равно оно того стоит.

Досвід використання: Від одного року

Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!