+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

SkyVet Квадро Вет Cуспензія протипаразитарна для собак та котів

2,5 мл
Код товару: АА0022015
89 грн
5 мл
Код товару: АА0022016
107 грн
10 мл
Код товару: АА0022017
128 грн
20 мл
Код товару: АА0022018
154 грн
Варіанти оплати
  • Готівкою - при отриманні
  • На картку ПриватБанку

 

Детальна інформація...

Гарантія та повернення
  • Обмін/повернення товару - 14 днів
  • Оригінальна продукція

 

Детальна інформація...

Доставка товару

ДОСТАВКА:

  • Нова Пошта по Україні
  • Нова Пошта по Києву

 

Детальна інформація...

Замовляйте за телефоном

(066) 96 96 209

(096) 96 96 209

0 800 357 557

Приймання замовлень на сайті - 24/7

Характеристики
Бренд: SkyVet
Країна: Україна
Призначення: Засіб від глистів
Для кого?: Кіт, Собака

Квадро Вет Суспензія протипаразитарна – засіб у вигляді суспензії, що застосовується для профілактики та лікування собак та котів проти зовнішніх паразитів (членистоногих: бліх тощо), а також проти внутрішніх паразитів (нематод, цестод).

Препарат призначають дорослим собакам та котам, а також цуценям та кошеням для лікування та профілактики при ураженні блохами (Ctenocephalides spp., Pulex irritans); вшими (Linognathus setosus); волосоїдами (Trichodectes canis, Felicola subrostratus); саркоптоїдозними кліщами: кожеїди вух (Otodectes cynotis), свербіж м'ясоїдних (Notoedres cati) та коростяні кліщі (Sarcoptes canis); тромбідформними кліщами (Demodex spp.); нематодами травного каналу: Toxocara canis, Toxocara cati, Toxаscaris leonina, Ancylostoma spp., Uncinaria spp., Trichuris vulpis; цестоди на преімагінальній та імагінальній стадії: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus granulosus, Alveococcus multilocularis, Mesocestoides spp., Diphyllobothrium latum, Multiceps multiceps та при асоціативних інвазіях. Профілактика алергічних блошиних дерматитів

Протипоказання:

  • Не застосовувати тваринам із відомою підвищеною індивідуальною чутливістю до компонентів препарату.
  • Не застосовувати виснаженим тваринам та хворим на інфекційні хвороби. Не використовувати тварин масою тіла до 1,5 кг.
  • Не слід застосовувати препарат з іншими протипаразитарними засобами, що містять макроциклічні лактони, а також з піперазином та препаратами, що інгібують холінестеразу.

Склад:

1 мл суспензії містить речовини, що діють: люфенурон – 10 мг, празиквантел – 5 мг, моксидектин – 0,3 мг

Застосування:

Давати тварині з невеликою кількістю корму або примусово на корінь язика за допомогою шприца-дозатора (в розрахунку на 1 кг маси тіла тварини 10 мг люфенурону, 5 мг празиквантелу, 0,3 мг моксидектину):

  • котам, кошеням та цуценям, собакам – 1 мл суспензії на 1 кг маси тіла тварини.

Перед застосуванням флакон із суспензією збовтати! Після одноразового застосування його протипаразитарна дія триває до 5 тижнів.

При ураженні тварин саркоптозом, нотоедрозом або демодекозом обробку проводять 2-5 разів з інтервалом 7-14 днів до клінічного одужання тварини, що підтверджується двома негативними результатами акарологічних досліджень. Лікування тварин рекомендується проводити в комплексі із застосуванням патогенетичних та симптоматичних лікарських засобів.

При гельмінтозах тварин з лікувальною метою препарат застосовують за показаннями одноразово; При сильній інвазії обробку рекомендується повторити через 10-14 днів. З профілактичною метою препарат застосовують у терапевтичній дозі один раз на 3 місяці, а також за 10-14 днів перед кожною вакцинацією.

З метою профілактики дирофіляріозу в несприятливих захворюваннях регіонах препарат використовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком літа комарів і москітів (переносників мікродирофілярій L3 і L4 стадії) одноразово, потім один раз на місяць і останній раз у сезоні через 1 місяць після завершення літа комах.

Відгуки
Загальна оцінка:
Написати відгук
Ще ніхто не залишив відгук, будь першим!
Питання
Ще ніхто не залишав питань, будь першим!